Pár évvel ezelőtt keresett fel minket egy gondterhelt fiatalember, szója/gabona extruder vásárlási szándékkal. Elmondta, hogy nagy szüksége lenne a gépre, viszont a tanyán, ahol ő él kis gazdaságával, nem rendelkezik még elektromosáram-ellátással. Földjeit maga műveli saját gépeivel, és állatait az ott termő gabonával eteti. Bár a növények minősége nem a legjobb, de takarmányozási célra kiváló, mégsem nőnek megfelelő mértékben a malacok, és a tehenek tejhozamával sem elégedett. Hallott a szója és a repce jótékony hatásáról és takarmányként való hasznosításáról, ami szöget ütött a fejében – megoldást kínálva az ő problémájára. Áram nélkül azonban nem működik semmiféle komoly gépezet, maximum a kisfia távirányítós buldózere… Sokat gondolkodtunk, variáltunk, mire megszületett az ötlet: a traktorhajtású extruder! Felcsillant a szemünk és teljesen felvillanyozódtunk! A kardántengely rámutatott a legnagyszerűbb megoldásra! Átültettük a technológiát, és hamarosan elkészítettük a csodagépezetet! De egy jó tervező a jövőbe is kell, hogy lásson – hiszen előbb-utóbb az áramszolgáltató is feltűnik majd a színen. Tehát a masina oda- és visszaalakítható testet öltött, tökéletes prototípus lett mindannyiunk nagy örömére! Azóta már jó néhány traktorhajtású extrudert gyártottunk megrendelőink nagy megelégedésére, s a mi büszkeségünkre. Azt hiszem, a dolgozók nevében is állíthatom, hogy ez a berendezés a szívünkhöz nőtt…

3 hozzászólás a “Traktorhajtású szója extruder – a mobil megoldás! 1.” című bejegyzéshez

 • feketemihaly szerint:

  Tisztelt Vezetőség! A cikket elolvastam a traktoros extrúderről. Az a kérdésem, hogy bérelni lehetne-e ilyen berendezést, mert nekem is van traktorom. Pár hónapra gondoltam, és akkor úgy kiis tudom próbálni és meglátom, lehet, megveszem. Köszönöm a választ! Tisztelettel: Fekete Mihály Kiskunhalasról!

  • Márta Barnabás szerint:

   Tisztelt Fekete úr.Az aktuális kérdésére válaszolva ,természetesen előzetes egyeztetések alapján (értem ezalatt: a gabona extrudátum mivoltát) tudunk biztosítani bérelhető extruder gépet.Az extruder gép használásával, illetve az extrudált gabona felhasználási lehetőségével felmerülő kérdésekkel kapcsolatban , keresse fel személyesen a cégűnket bővebb,teljeskörű felvilágosításért.

 • feketemihaly szerint:

  Tisztelt Márta Barnabás Úr! Köszönöm szépen a válaszát, nagyon örülök neki, akkor nemsokára megyünk arrafelé, elmegyünk Önökhöz és tárgyalunk róla! A telefon számukat megtaláltam majd azon hívom fel előtte. Tetszik a hon lapjuk, sokminden rajta van, amit kerestem eddig! !

Szóljon hozzá:

Jelentkezzen be felhasználóként, ha szeretne hozzászólni a témához.

GÉTA Kft.

Csévharaszt, Nyáregyházi út 51.
Tel.: +36 29 493 005
Fax: +36 29 493 537
GPS: É 47 29 156, K 19 44 403
Ügyvezető: Márta Barnabás
E-mail: martabarnabas@gmail.com
Mottónk: "Semmi sem lehetetlen!"

Géta fotóalbum
KERESÉS
Géta cikkajánló
Világpiaci árfolyamok

Szójabab

Szója élő árfolyam

Forrás: www.finviz.com


Búza

Búza élő árfolyam

Forrás: www.finviz.com


Kukorica

Kukorica élő árfolyam

Forrás: www.finviz.com


Ezen információk csupán tájékoztató jellegűek!!!

Géta mini galéria
szojaextruder alkatrész gyártás monex-45 extruder pehelydaráló szójafelbontó monex extruder alkatrész gyártás traktorhajtású Monex extruder traktorhajtású Monex extruder
Extruder kategóriák
Extruder archívum
Agroinform közösség