A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) minden tagját levélben értesíti és tájékoztatja a 2013-as évi adategyeztetési és tagdíjbevallási időszakkal kapcsolatos teendőkről.

Amennyiben valakit a kamarai törvény nem kötelez a tagságra, úgy kérheti a www.bevallasnak.hu üzenetküldőjén keresztül regisztrációjának a törlését és nem kell bevallást tennie. A NAK honlapján tehető meg az adategyeztetés és a tagdíjbevallás is, amelynek határideje 2013. július 31. Ha az érintett gazdálkodónak nincs lehetősége internetelérésen keresztül bevallásának az elkészítésére, úgy felkeresheti személyesen a tanácsadói irodákat vagy a NAK adott megyei igazgatóságát, ahol a munkatársak segítenek a kitöltésben.
Nagyon fontos tudni, hogy a tagdíj-önbevalló lapot aláírva mindenképpen el kell juttatni a kamara adott megyei igazgatóságára. A tagdíj befizetésének a határideje 2013. augusztus 31. Ennek két módja lehetséges: vagy átutalással a 11749008-20190244 számlaszámra, ahol a közlemény rovatban a kamarai nyilvántartási számot kell feltüntetni, vagy sárga csekken, melyet a NAK adott megyei igazgatóságán vehetnek át, illetve a kamarai tanácsadójuktól kérhetnek az érdekeltek.

Forrás: Agrárium7

Szóljon hozzá:

Jelentkezzen be felhasználóként, ha szeretne hozzászólni a témához.

GÉTA Kft.

Csévharaszt, Nyáregyházi út 51.
Tel.: +36 29 493 005
Fax: +36 29 493 537
GPS: É 47 29 156, K 19 44 403
Ügyvezető: Márta Barnabás
E-mail: martabarnabas@gmail.com
Mottónk: "Semmi sem lehetetlen!"

Géta fotóalbum
KERESÉS
Géta cikkajánló
Világpiaci árfolyamok

Szójabab

Szója élő árfolyam

Forrás: www.finviz.com


Búza

Búza élő árfolyam

Forrás: www.finviz.com


Kukorica

Kukorica élő árfolyam

Forrás: www.finviz.com


Ezen információk csupán tájékoztató jellegűek!!!

Géta mini galéria
monex-45 extruder szója extruder üzem traktorhajtású Monex extruder traktorhajtású Monex extruder szaraz_kutyatap_gyarto szaraz_kutyatap_gyartogep
Extruder kategóriák
Extruder archívum
Agroinform közösség