Agrár oldalak

  • Takarmányozás, állategészségügy Magyarországon

TÁM

tamlap.hu

Takarmányozási és állategészségügyi készítmények nemzetközileg elismert forgalmazóinak magazinja

  • Magyar Mezőgazdaság

magyarmezogazdasaglap.hu

 A Magyar Mezőgazdaság az agráriumban dolgozó vezetők, irányítók lapja. Azoké, akik nem csak végrehajtani szeretnék az aktuális agrárpolitika döntéseit, hanem aktívan részt is szeretnének venni jövőjük alakításában

  • Kistermelők lapja

Kistermelők Lapja

kistermeloklapja.hu

A Kistermelők Lapja több mint fél évszázada szolgálja a hazai agrárvállalkozókat, elsősorban az állattenyésztőket, állattartókat. A rendszerváltás előtt a háztáji gazdák közérthető szakmai információval való ellátásának igénye hívta életre a lapot. Ma is őrzi ezen hagyományait, aminek köszönhetően irányadó szakmai fórumként tartják számon az olvasók, ugyanakkor véleményeket is megjelenítő közvetlen stílusáért szinte a családhoz tartozónak tekintik.

  •  MMG piac

MMG Piac

mmgpiac.hu
Az MMG Piac a legrégebbi, több mint hat évtizedes múltra visszatekintő magyar szaklap, a Magyar Mezőgazdaság, valamint a Kertészet Szőlészet 16-32 oldalas színes, tematikus hirdetési mellékleteként havonta 17 ezer példányban jelenik meg. A lap életre hívását több mint hat évvel ezelőtt az az igény ösztönözte, hogy a kis- és középvállalkozások megtalálhassák azt a fórumot, ahol viszonylag kis költséggel hatékonyan jelenthetik meg hirdetéseiket, mutathatják be tevékenységüket.

 

  • Állattenyésztés

Állattenyésztés

allattenyeszteslap.hu

    A magyar mezőgazdaság piacvezető cégeinek magazinja. Nemzetközileg élenjáró eljárások és tudományos kutatások eredményeinek forgalmazói.

 

  •  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara >>>  nak.hu